Térelválasztó szalagfüggöny

Térelválasztó szalagfüggöny:

Ipari környezetben többnyire nagy terek állnak rendelkezésre, azonban különféle tényezők megkövetelik a térelválasztást az épületen belül. Akár a dolgozók számára elkülönített térről, akár valamilyen speciális körülményeket igénylő termékek tárolásáról vagy az eltérő munkafolyamatok feltételeinek biztosításáról van szó, a hőszigetelés kérdése nem elhanyagolható tényező a térelválasztás során sem.

térelválasztó szalagfüggöny

Nem csupán az épületen kívüli és belüli levegő cseréjére kell ügyelni, hanem a csarnokon, raktáron belül az egyes elkülönített részek hőáramlására is érdemes komoly figyelmet fordítani. Csakúgy, mint a kérdéses épületet körülvevő környezet tekintetében, a különféle funkciókat ellátó elszeparált terek esetében is biztosítani kell az optimális hőmérsékletet, mindezt természetesen költséghatékony módszerrel.

Erre a problémára nyújtanak hatékony megoldást a térelválasztó PVC szalagfüggönyök!

A szalagos megoldásnak köszönhetően a térelválasztó PVC szalagfüggönyök biztosítják a szabad átjárást, és a PVC hőszigetelő képessége minden térben az ideális hőmérsékleti feltéteket biztosítja, ezáltal lehetővé téve a munkavégzéshez szükséges optimális körülményeket.

Ha Te is szeretnéd egy egyszerű megoldással áthidalni a térelválasztás problémáját, nincs más dolgod, mint felkeresni minket!