Lengőajtó

Mit érdemes tudni a lengőajtók ipari alkalmazásáról?

Az ipari területeken kétségtelenül nehézséget okoz az átjárás, akár az épületből való ki-és bejutásról, akár a különböző részlegek közötti közlekedésről beszélünk. Számos szempontot figyelembe kell venni az átjárás során és minden kritériumnak eleget tevő megoldást kell alkalmazni a biztonságos, hatékony, egyben gazdaságos közlekedés biztosítására.

lengőajtó

Egy raktárban, gyárban vagy csarnokban rengeteg ember fordul meg nap, mint nap, a különféle munkafolyamatok végzése, áruk szállítása, kapcsolattartás során az épületen belül és kívül is folyamatos a mozgás. Emellett érdemes figyelembe venni, hogy egyes folyamatok nem csupán személyi, hanem targoncával való közlekedést is igényelnek. A rendszeres átjárás közben azonban gondoskodni kell az egyes részlegek közötti eltérő hőmérsékleti, higiéniai, illetve egyéb körülmények biztosításáról is.

Mindehhez elengedhetetlen egy praktikus nyílászáró megoldás. Ezt kínálják a lengőajtók, melyek könnyen nyithatók, ugyanakkor automatikusan záródnak, ezáltal biztosítva az átjárást és szigetelést egyaránt.

Ha egyszerű áthaladást szeretnél biztosítani munkatársaid számára, használd ki a lengőajtók nyújtotta lehetőségeket!